Höstlov!

Höstlovet har blåst igång. Det börjades med LAN med killarna från engelska + några bonuspojkar. Det började väl lite sådär men i slutet var jag riktigt nöjd. Vi var trevliga, Sov samtidigt, Åt tillräckligt, Delade med oss, Lekte burken mitt i natten och allt det andra man vill förvänta sig.

Igår packade vi ihop allt och på kvällen var det Laserdome Night med klassen. Det var roligt. Jag bjöd med Axel från lanet så vi fick vara lite mer med varandra. I 4 timmar sprang vi omkring i olika konstilationer och sköt på varandra med blinkande, låtande plastpistoler. Det var väldigt roligt.

Idag har jag lämnat min cykel till Gubben i Ryd. Han är så förstående och visste precis vad som skulle göras. Han skulle fixa det till imorgon kl 5 på eftermiddagen. Toppen!

Imorgon ska se på Michael Jackson - This is it! på världspremiären. Jag har skaffat de bästa biljetterna till Salong 1 på Filmstaden. Det kommer nog att bli jättebra.


Jag har nyss gottat mig på mammas äppelpaj som var extremt god. Borde kallas något finare en paj för det var något alldeles speciellt. Vaniljvisp, Mums!


Kör i vind!

Scream for us Mantorp!

Vi har känt på låtarna, ätit 3 double cheese, tågat till Mantorp och sitter nu i vår loge. Huset bjuder på läsk och godis. Vi är nöjda! Nu spelar 2 band innan oss sen är det vår tur! Ikväll ska vi ge Mantorp för andra gången. Säkert väntar många återbesök i denna lilla håla!

Rock On!

Yo! Ho! A pirate's life for me!

Arrrr Mates! Is ye captain talking. All hands on deck! Fire abroad side. Or whatver..

Imorgon är det fredag! Ever Mind har fått en spelning i Mantorp där vi var i våras. Eftersom vi gjorde ett så gott intryck på dem ville de självklart ha tillbaka oss. Det tackar vi ju inte nej till. För att ladda ska vi köra igenom vårt program i Linköping, sedan äta på stan. Efter det tar vi pendeltåget i snabbaste fart och rockar loss totalt.

För er som inte kommer eller inte orkar vänta har vi lagt upp en ny låt på Myspace! Finally.
Den heter Continue Today och handlar om att världen har sina brister men vi ska aldrig sluta drömma om en bättre framtid. Kvalitén blev dock inte den bästa och vi gör oss bäst live. Men vad gör vi inte för alla er andra!


Enjoy!
Trumpetter på bussen!

I och med att min cykel tagit en timeout var jag tvungen att bussa till skolan. Det var första gången sen jag flyttade hit till Linköping som jag tog en morgonbuss till skolan. Det har hänt en gång att jag tagit bussen men det var mitt på dagen så det räknas inte.

Att åka buss på morgonen var en helt ny upplevelse! Ibland kan man tro att busschafförerna är elaka när det inte väntar på den springande som kom bara nån sekund försent. Men nu var det andra takter. Vi stannade, och väntade, och kollade så ingen missade. Sen åkte vi iväg.

Den skylten som visar nästa hållplats var dessutom trasig. Den var en station efter. Så det ledde till att jag missade min hållplats vid Borggården och skyndade mig av vid Stora Torget istället.
Vanligtvis på onsdagar har vi sovmorgon till 9.30 när matten börjar men idag hade vi Kursprov i Fysik A.

4 timmar instängda i ett klassrum. Jag hade förberett mig med en chokladkaka som låg under min formelsamling och var min nödlösning. Ville man gå på toa fick man endast gå när toagubben kom in som kunde vakta alla när de andra gick i väg i grupp. Provet gick i alla fall bra. Skönt. Nu vet jag hur mycket energi som går åt att smälta isen på Vättern under våren. Fantastiskt :P

Resten av dagen blev det mest trumpet. 3 timmar på musiken sen kvintett i 45 min. Man blir lite trött men det man inte dör av styrker en.

God afton!

Cykelhaveri! Katastrof!

ÅÅÅÅÅÅÅÅHHH NEJ! Min älskade, kära, fina, duktiga, skrotiga, cykel har havererat. Det hände idag.
Först hade mitt däck skrapat i lite mot fälgen som det brukar. Men det har tydligen skrapat så mycket att däcket blivit tunnare och tunnare. Nu efter buggen började slangen bubbla ut där på grund av lufttrycket. Då var det kört. Inget annat att göra än att släppa ut luften tills det slutar bubbla. Då är cykeln inte så lätt att cykla på..

:( Jag är ledsen. Jag lunkade i alla fall hem med cykeln. Den får nog stanna hemma imorgon. Men vad ska jag göra? Jag cyklar överallt. Måste skeppa den till Cykelgubben i Ryd. Kosta vad det kosta vill. Han kan fixa allt.

Så får det bli.


Ha det Sweeeeet på höstlovet!


Mångsidig Måndag!

Måndag, första dagen efter helgen, dags att sätta igång maskineriet. Jag har hunnit:


* Säga Hejdå till min Syster som nu är i USA ett år
* Jobba fysik, massa läxa
* Skynda mig till skolan och hinna till fysiklektionen,
läraren var borta så det blev mer läxa
* Ätit gryta
* Sjunga i kören, övade på cyklen på väg till skolan
* Vara på stan, det vill säga lämna Frida vid bussen
* Äta mellanmål och göra matteläxan
* Spela trumpet
* Laga cykellysgeneratorn, den krävde många olika kunskaper. Är grymt stolt

* Äta chicken-cheese pitamackor, eget påhitt

Nu återstår fortfarande hela kvällen. Tänk om varje dag kunde vara lika effektiv. Då skulle man hinna med så mycket.
Kanske tål att tänkas på.

Fortsatt trevlig afton, damer och herrar. So long!
RSS 2.0