Varför systemet måste ändras..

Jag har kommit på nåt.. Äntligen måste jag säga. Jag var ute och cyklade i den friska luften som måste ha fått mig att tänka. Mina tankar flög iväg till IMDB's Top 100 lista där jag tänkte igenom varför Shawshank Redemption låg 1. Det är för att flest personer har röstat på den. Men tycker alla verkligen att den är så bra?

Det var då det slog mig. Ingen behöver tycka att den är bäst. Den kan ändå hamna överst på grund av att tillräckligt många röstar den högt som 2:a eller 3:a vilken ingen av de riktigt bra filmerna kan eftersom man tycker olika.

Det är där systemet brister. Någonting som ingen tycker är bäst ska väl inte få ligga överst. Varför ska den behandlas som bäst om ingen enskild person tycker det. Jag tror att det är så i Melodifestivalen också. En låt som ingen tycker är bäst men kanske 2:a av dom man gillar kan då vinna. Fast ingen i hela Sverige ville skicka den till Eurovision. Är det då rätt låt att skicka? Systemet bör därför ändras!

ICA MAXI i Ottan

Varför är jag uppe innan 8 för att åka och handla? Ingen vet än men tydligen så ska jagiväg nu pga en plan som mamma och Elin har gjort upp när inte jag var med.. Hrmpf!

Regn!!

Igår sken solen coh det var strålande varmt. Idag regnar det som man blir blöt och kall. En mobil jagh hittade är återlämnad och alla musikbestyr för dagen är över. Nu återstår lite datorsocialitet sen bygga ihop en hylla sen Empire Earth med Syrran. Det låter kul faktiskt. Bra påsklov.

Ha det gott!

RSS 2.0