Lördagssol och vinterpromenad

När solen tittar fram en sådan extraordinär dag som denna kan det inte annat sluta med att det blir en promenad. 4/6 av familjen på en upptäcksfärd genom Ryds avlägsna skogar. Det blev såklart många fina bilder som vi tillsammans kan njuta av.
Tankar för dagen..

..med Petter Häggberg.

Torsdag den 26 Feb, sitter efter en slitig dag i nutidens värld. Våren är på väg, temperaturen stiger och snön smälter. Till och med Solen kikade fram imorse till min stora glädje.
På det allmänna läroverket träffade jag min favorit flicka. Vår relation har utvecklats under det halvår vi har umgåtts. Till det bättre. Jag skrattar nästan alltid när jag är med henne. Varje dag blir ett äventyr med nya saker att prova på. Idag testade vi hur det var att flyga, två gånger. Det hade vi aldrig gjort förut. Det uppskattar jag, något som verkligen gör att livet inte känns enformigt inuti en låda. Prova på något nytt
. Sådana saker har smugit sig in i våran relation vilket livar upp den på ett underbart sätt.


För övrigt.. Huvudvärk!

Upp ur slummen!

Igår hade jag ett mycket själsomvandlande samtal med en speciell person. Jag har nu kommit ut ur mitt skal som en helt ny fjäril. Jag ska ta tag i min blogg och förmedla mina tankar och åsikter. Förhoppningsvis så ofta att i alla fall några vill läsa den. Om ni har synpunkter på utseendet kan ni skriva här under.

// Petter!

RSS 2.0