Nysfö'kyld *aaachtii*

Hejan allihopa! Jag ärj fö'kyld idag. Jag nyser hela tiden och näsan barja rjinner. Jag prjatar väldigt nasalt också. Rjakt genom näsan :) Hoppas jag blirj frjisk snarjt.

Sluta prata nasalt nu Petter dom fattar och du skriver faktiskt nu.

Jag har varit hos Frida idag, en timme innan jag skulle på brasskvintett. Det känns väldigt konstigt att det kostar 20 spänn för att träffa sin egen flickvän. Men det är ändå definitivt värt det. Synd att jag var tvungen att lämnna henne men tänk på att jag är sjuk och inte vill smittas. Ändå synd.

När jag tog min cykeltur hem med trumpeten på styret kände jag nästan överallt doften av nygräddade pannkakor trots min förkyling. Oj va sugen jag blev! Hela magen kurrade som om jag hade en motorcykel. Vet ni? Jag får pannkakor idag! :D Jag fråga så fort jag kom hem och jag har värsta flyt idag, med allt nästan. Det blev t.ex. grönt direkt 2ggr på bara den lilla hemvägen.

Toppen!!!

Skola eller skolka

Ska man skolka, skippa skolan, för att vara med den man älskar. Det låter som ett självklart Ja! när jag tänker det ur detta perspektiv. Jag fick antydningar om detta idag innan sista lektionen. Dock blev jag inte övertygad och vågade ta steget. Jag tror det hade att göra att det egentligen kanske inte fanns ett mål eller eventuellt annat syfte än att bara vara som fick mig att tveka. Eller så var det kanske tveksamheten hos motparten som aldrig skolkat förut men som skulle göra mycket för kärleken. Jag antar att det kommer komma fler tillfällen till val liknande dessa, förhoppningsvis mer säkra som kan leda till ett äventyr.

// PStudiedag! :D

Lärarna ger oss så mycket läxor och prov att vi måste få en dag ledigt för att de ska hinna rätta allt. Bra strategi!
Idag ska jag iaf ta tillfället i akt och studera till Samhällsekonomiprovet imorgon. Massa saker om vad regeringen gör när ekonomin rasar samman. Lite som nu faktiskt.

Först på schemat ligger nu en second breakfast. Känner mig lite hungrig efter den jobbiga morgonen i bara kalsonger uppe på mitt rum vid datorn. Det ska nog bli leverpastejmackor för att det är så gott :D

Vintern är tillbaka by the way. Snöstorm igår och dagen efter vinter idag... suck!

Ha det soft alla barn

Fundering..

Ibland börjar jag undra vad jag prioriterar egentligen, eller överhuvudtaget vad gör. Satsar jag på rätt saker? Prioriterar jag som är viktigt? Vad värdesätter jag i livet, bryr jag mig om det jag värdesätter?

Eller är det så att jag bara lever mitt liv utan att bry mig något eller offra mig en enda gång?

Ibland blir man besviken på sig själv..

Solensdag

Jag har nyss vaknat ur min slummer. Drömde en hemsk dröm egentligen. (och jag har fortfarande inte fått den extra pizzan jag beställde, på Mc Donald's, i drömmen) Hur som helst. Vad kan passa bättre än att sätta på skivan Sunday Morning Jazz på Spotify? Då kan man verkligen softa till det på morgonen, mjuka upp öronen efter allt krasch som dånade från cymbalerna när vi körde vår show. Det enda egentligen som skulle toppa detta är en frukost ute i solen i trädgården. Solen har dock ej tittat igenom de gåra molndammet som täcker i alla fall min himmel.

Ha en fortsatt mysig morgon

// PetterSaturday night! Live!

Godmorgon Godmorgon! Snön dinglar sakta i vinden, rummet är härligt uppvärmt under natten, huset är tomt och Petter är hungrig. Frukosten nalkas samtidigt som cyklen behöver repareras. Helst innan jag ska och repa vid 10. Är jag verkligen så duktig att jag kommer att göra detta? Det återstår att se.

Ikväll händer det på SENSUS Musikhus här i Linköping. Ever Mind, mitt band, kommer att ha sin sista spelning i deltävlingarna för Rockkarusellen. Alla som kan kom och stötta och rösta!

En bra metod för att ha ödmjukhet mot varandra:


Jag underordnar mig dig
om du underordnar dig mig// Petter (H)

Friday! I'm in love

Mina damer och herrar. Idag har vi kommit fram till Petters favoritdag. Fredag! *Applåder* *Busvisslingar* *Hejarop*

Denna utmordentliga dag började med en "sleepmorgen" till 10 i 11 :O Vanligtsvis innbär 10i 11 att man har haft 4 lektioner. Men inte nog med det. Jag slutar halv 3! *Whoho!*

Jag känner att våren har tagit paus i uppvaknandet. Den kommer nog när den fått mera kraft.

Nu kommer en bild på mig:

Petter skjuter Slangbella med en pinne.. (högerklicka, visa bild för att få se hela)

Från Vårkänslor till Snöslask i ett ögonblick

Går sakta på den nysopade asfalten och den är alldeles så där gråbrun av sanden. Man kan sparka lite på gruskornen och höra fåglarna kvittra medans solen värmer ens ansikte. Våren är här stod det i tidningarna. SMHI har lovat att aboslut i mitten av mars är våren på fulla taget här. De verkar ju kunna det här i och med detta plötsliga slasknedslag som skedde innan man ens hann blinka.

Om man hade nåt litet hopp om vår så försvann det med vattnet som nu täckte allt man såg. Blöt vit slask överallt. I håret, på cykeln, på jackan, på vägen, överallt! Usch och fy Det är precis vad jag tycker. Blääää!


Vi är i det offentliga stadiet. Vilket stadie är ni i?

RSS 2.0