Tillbaka till Verkligheten

Nu är jag åter tillbaka. Efter en alldeles för lång tid med knäckätande, morgonrocksvandrande, soffliggande och inomhusbefinnande har jag kommit ut ir mitt skal. Idag har jag städat och fräschat upp mig. Tro mig det behövdes. Jag använde diverse olika julklappar och nu har jag på mig 3.

Undrar dock vad jag ska ta mig för i X-antal timmar. Spela instrument tror jag det får bli. Det är både roligt, nyttigt och kreativt. Ha det bra folks!

Dilemma i I-landet

Vad gör man när man inte har något att göra?


I flera dagar nu har jag utan mål eller initiativ levt mitt liv i väntan på något spännande äventyr.
Inget äventyr har dykt upp dock. Så vad gör man? Jag tror jag ska hitta nåt jag kan syssla med men allting känns så meningslöst när man egentligen inte behöver göra det..

Snart är dock alla problem borta för jag kommer att umgås med mina närmaste människor!


Ge mig tips om ni har nåt!

Annandagen!...

26/12 och gissa om det var mycket folk som skulle shoppa idag. Affärerna flaggade med "Idag 8.00 börjar mellandagsrean!" Det var som i en film och folk var som galna och sprang hit och dit och bilar trasslade in sig och tutade. Totalt kaos.
Jag och Elin var på stan för att hon skulle köpa sig en dyr kamera och vi sprang runt till alla affärerna. Men det blev inget och tur var det för vi slapp stå i kö. Vi köpte dock varsin hamburgare på Max som tröst.

Jag har börjat med mitt uppdrag detta jullov. Jag har fått det deklararerat för mig att jag är efter i filmtittande. Så jag har gått in på IMDBs top 250 filmer i världen och börjat beta av 1 efter 1. Det kommer ta ett tag men man får ju se bra film :)

Ha det så gott i mellandagarna.

Kramar

Juldagen!

Julaftonen är över och juldagen har grytt. Min Julafton var ytterst trevlig med mysig frukost på morgonen, sen lite göra vad man vill medan 2/6 av familjen jobbade i sina respektive kyrkor med julkrubban. Maten blev lite försenad så den skulle krocka med Kalle Anka kl 3. Ingen skada skedd dock :P Vi pausade TV:n kl 3, åt mat i lugn och ro. Sen gick ner och satt igång och tittade då. En liten fuling men ändå helt okej. För varför måste man se det just precis 3?

Igår på kvällen var det rimstuga så det stod härliga till. Jag lyckades få till några bra rim och några lite mindre finurliga men om man jämför med min lilla bror så har han en lång väg kvar att gå.

"Du kanske heter Göte,
och då kan du med denna köpe."

Ungefär så löd hans rim.

Idag blir det Bio ikväll. Yes Man tror jag tack vare våran snälla syster som bjöd hela broderskaran på Bio.

God Juldag!


Julafton!Familjen                              Julklapparna                    Granen

Glada juletider

Bloggen är lika julpyntad som allt annat i vårt hus. Idag är den sista julklappen inhandlad. Granen är färdigbygd och ska bara kläs sen ska ni få se den också. Under jullovet ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Ingenstans ska jag åka mer än till Hemköp för att inhandla diverse förnödenheter som kan behövas. Anton kommer efter nyår när man hunnit fräscha upp sig lite.

Ha det bra så länge!

God Jul

RSS 2.0