Bloggen var?

Har bloggen dött? Är godis sött? Vem har skapat det fina uttrycket bättre en hand i fickan en två i luften?

De filosofiska molnen har samlats på himmelen. Gråa och tunga som våra sinnen. Vart är mänskligheten på vägo? Har någon sett en glimt av slutet?


Vem av oss skall föra arvet vidare? Alla dessa ord som bara bildas..

Så många frågor, så få svar.

Release Release!

Äntligen är Martins fantastiska låt Dream färdigmixad och utlagd på http://myspace.com/evermind013. Kvalitén är våran egen Dungeon quality som bara vi kan åstadkomma.
Ever Mind är även klara för Rockkarusellen 2010! Då blir det turné igen vida kring i Östergötland.

Stay Tuned!Spontant fall för main stream!

Söndag, sista dagen innan vardagen drar igång igen. Jag vaknade runt 10 av mig själv och kände mig pigg och glad. Jag förtärde lite frukost som smakade ovanligt bra. Sedan kikade jag lite på min förträffligt roliga matematik som jag har prov i på fredag.

Det börjar närma sig KM i bugg och jag och Frida passade på att öva lite idag. Vi frågade en KM-expert på plats som klargjorde att det viktigaste var att hålla sig i takt vilket var lättande. Det kommer att gå som en dans.

Efter det följde hon med till Stationen där jag hämtade upp André. Jag och André strosade iväg mot Filmstaden för att köpa varsin biljett till kvällens underhållning. Det visade sig att det bästa var att se New Moon kl. 16. Det vill säga om 5 minuter. Vi sa javisst och skyndade oss in och satte oss.
Längst fram på första raden. Inte alls så tokigt. Stor bild, bra ljud och ingens huvud i vägen.

Där rök bio-checken jag fått av rektorn i förrgår. Men nu är jag åter inne och kan berätta allt som hittils hänt i Twilight-triologin.

Das war alles!


Vaccin och El Stockholmo!

Oaj aj aj! Igår fick jag äntligen vaccinera mig. Jag skyndade till skolan kl 8.30 och kom in i ett väntrum där stämningen var hög. Några av mina musikprofilvänner satt redan där och glad 80-tals musik som It's Raining Men strömmade ut ur högtalarna. Ingen visste vad som var att vänta..

Sedan fick jag gå in bakom skynket och säga att jag var frisk och sedan få en spruta. Jag missade det där med sprutan och trödde först att saften (som var belöningen efteråt) var något slags vaccin men sedan förstod jag att jag missat något och skynda mig tillbaka för att få det riktiga vaccinet.

De stack sprutan rakt i muskeln och det är den som är stel som en sten nu. Igår började man känna att det blev svårare och svårare att röra på den. Men inte så farligt.
När jag hade hört att de flesta fick feber av vaccinet dagen efter tänkte jag ställa in min tur till Stockholm för att träffa Anton. Men jag beslutade mig för att trotsa biverkningarna och sitter nu uppe för att strax cykla iväg till stationen. Armen är fortfarande väldigt stel och jag får se hur jag mår imorgon.

Ha en bra lördag!

Syns!

Plikten kallar!

Idag fick jag ett brev i brevlådan från Pliktverket! De "planerar" att kalla mig till mönstring. Det låter lite vagt tycker jag men jag antar att det är så de säger ifall de skulle vilja ändra sig. Vad nu det skulle kunna bero på.

Jag gjorde ett lämplighetstest på internet för några månader sen och nu bedömer de mig som lämpad och att jag har förutsättningar att tjänstgöra i Försvarsmakten. Spännande.

Så någon gång under sommaren 2010 får jag vänta mig ännu ett brev med den riktiga kallelsen.
Dags att börja träna nu då så man är i form och kan visa vad man går för.


Utgå!
En osanning!

Jag har ingen tid att blogga, bara blogga. Där kom den, osanningen, jag sitter faktiskt här och bloggar just nu. Iallafall ett undantag.

Nu är körlektionen imorgon kl 16.15. Det blir spännande massa skoj. Har för övrigt bara 1 lektion imorgon. Mellan 11 och 12. Ska nog försöka få tag i skolsyster angående knölen på mitt ögonlock.

Läskigt!


C yah!

Köra bil!

Jag har nu ungefär några månader övningskört i hopp om att kunna ta mitt körkort ungefär i Februari. Det går framåt och jag brummar fram hit och dit.
Först tänkte jag att jag skulle lära mig grunderna sedan köra en lektion på körskolan när pappa var med sedan fortsätta men nu har den lektionen skjutits upp. Förhoppningsvis blir det på fredag eller på måndag.

Spännande att se vad körläraren säger. Jag kanske gör massa fel. Vilken är den korrekta eco-drivingen? Ja, vad vet jag. Hoppas det går bra.

Sedan gäller det att plugga teori också. Den är svår att driva själv..
Har dock laddat ner program från Piratebay med gamla prov och sådant kravs.

Idag tutade jag förbi hemköp. Det gick bra och bilen gjorde inga konstigheter. Jag har dock en tendens att stöta till vindrutetorkarna så de börjar röra sig. Det är betydligt svårare att stänga av dem.
Men men! Allt ska gå bra.


Tut Tut!Fy! Vad orättvist!

Bara för att vi ska vara snälla och vara med på öppet hus har vår musiklärare dragit in alla mina sovmorgnar denna vecka. Så istället för att börja 10.50 ska jag gå upp och vara i skolan 8.10. Vi ska bära och konka grejer och rigga upp en stor scen. Vi ska sedan repa på den på alla andra lediga sovmorgnar och samtidigt gå i skolan. Schyst.

Dessutom har jag massa annat som måste vara klart. Engelska, Matte, Tyska och musik.
Oj Oj vilken vardag. Men jullovet kommer väl snart, bara ett antal veckor kvar.

Tomten skall komma!


Bye!

Snö! Snö! Snö! Snö!

Idag när jag vaknade var det grått som sängdamm på himmelen. Jag passade på att äta frukost snabbt så man får det överstökat sedan satte jag mig med Antologin och läste 5 texter från Renässansen! Prov imorn Yihhhooo!

När jag klev ut blåste motvinden som aldrig förr och vita flingor dinglade virvlar i luften. Jag trodde först det små duggade men förstod på mjukheten att det måste vara den första snön jag beskådar. Mycket riktigt. Under eftermiddagen kunde man beskåda stora vita flingor som föll från himmelen. Snart är julen här!

Har även fått en försmak på julen nu när jag kom hem. Nu när snön fallit hade familjen Häggberg införskaffat julmust och pepparkakor. De smakerna tillsammans skapade julkänslor i hela kroppen. Bara knappt 2 månader kvar nu.


För tidigt att säga God Jul?Petter tipsar!! #1

Hello Hello i Stugan. Idag när cyklade tänkte jag, med min kriminella hjärna, ut den smartaste lösningen för att stjäla en cykel.
När man låser fast sin cykel låser cirka 10% fast både hjulet och cykeln i någon fast medans de resterande bara låser fast bakhjulet. Om man gör det senaste blir det jobbigt för tjuven att bära på cykeln i och med att man måste lyfta upp bakhjulet och bära cykeln.
Det är tungt och bökigt och kan leda till misstänksamma blickar från omgivningen. Ej att rekommendera. Det är här jag kom på min lösning!

Det är som en liten kärra med ett stöd för bakhjulet. Den går på 4 hjul och går utmärkt att tillverka hemma i garaget med lite trä och 4 hjul. För att ni alla ska förstå har jag gjort en liten bild serie.
Bild 1: En ensam cykel på väg.
Bild 2: Cykel låst enligt version 2.
Bild 3: Petters finurliga kärra från ovan och sidan
Bild 4: Kärran på plats under bakhjulet
Bild 5: En ensam låst cykel på väg bort
Bild 6: Låset borttaget och cykeln är din!

Detta var första Petter tipsar! Nästa gång ger jag ett annat tips!

Ha det bra och akta för polisen!


RSS 2.0