Rock On! Dude!Kommentarer uppmuntras

Ensamhet..

Jag har nu levt allena i ungefär fyra dagar. Varit min egen herre, min egen mamma och min egen kamrat. Fick massa lappar med saker jag måste göra men de tar inte upp så mycket tid. Vad ska man då fylla resten med?

Vad man än gör så gör man det bara för sin egen skull. Det spelar heller ingen roll när jag gör det eftersom ingen annan påverkas än mig. På så sätt tappar nästan allt man gör mening.

Jag tror jag är en människa som lever för andra. Det jag gör, gör jag för deras skull mer än min egen. Några simpla exempel som passar här i min vardag.

Gå och lägga sig ( Sova). Det spelar ingen roll vilken tid på dygnet jag sover eftersom jag är ensam. Inatt mellan 3.30-10.08.

Plocka undan frukosten. Det gör man för att det ska se fint och trevligt ut. Jag bryr mig inte därför spelar det ingen roll om jag gör det, när jag gör det, eftersom jag är ensam.

Äta. Jag äter när det passar mig. Vad jag vill. Jag skulle inte behöva äta om jag inte ville men gör det mest som en princip.


Dessa saker kan jag göra precis när jag vill och hur mycket jag vill under dessa dagar enda fram till Söndag, då min syster kommer hem. Då kommer de åter att få en mening eftersom jag inte längre är ensam.


På återseende


// Petter-

RSS 2.0