Helg eller..?

Tjenamors Gossar och Stumpor. Idag är det lördag, igår var det fredag. Jag ska nu i följade inlägg redogöra vad jag har hållit på med under dessa 2 dagar. Håll till godo. Jag önskar er en trevlig läsning.

Fredag = MysPys med Nikolas Berndt.
Vi började med att umgås i skolan där det inte hände så mycket intressant så jag ska inte tråka ut er med det utan går direkt till kvällen istället.

 Jag och Niko träffades utanför Burger King och gick in för att få oss ett mål mat. Han hade mass kuponger så vi fick maten 20kr billigare. Mycket bra. Efter det cyklade vi iväg på min cykel i riktning mot Netto där vi skulle inhandla kvällens myskost. Vi köpte Tutti Frutti (Vårt favorit godis) och fruktsoda och lite mer lösgodis.
 
 Nu bar det av raka vägen till Rix FM Festival som var i Linköping och man ville ju inte missa att få se E.M.D live.
Vi träffade våra andra kompisar som vi slog följe med. Vi strosade omkring på området där ungefär 20000 människor stod och trängdes. Det var en folkfest. Vi fick se Brolle Jr, Amy Diamond, E.M.D, Rongedal, Patrik Isaksson och tAKiDA. En salig blandning med mycket musik.

Folkfesten tog slut vi ungefär 22.00 då började jag och Niko dra oss hemåt för vår riktiga myskväll.
Han liftade på min pakethållare och vi höll oss undan poliser för 500kr i böter vill man inte direkt ha.
Väl hemma gick vi upp på mitt rum där jag förberett för det spännande dubbelavsnittet som skulle avsluta säsong 4 på LOST. Det var utomordentligt spännade men jag vill inte avslöja någonting i förväg.
Godiset var gott och läsken läskande. Efter diverse south park var det dags att sova. Jag lovade Niko att vi inte skulle sova för länge och satt en klocka på 9.00.

Lördag=Sola&Chill med Nikolas Berndt
Jag vaknade självmant vid kvart i nio. Har ingen aning varför men sådan är jag. Jag tog min gitarr smög mig in till Niko som sussade som en sten och väckte honom med "When you say nothing at all" han vaknade men somnade dock om så fort jag slutat så jag lät honom sova.
Resten av dagen hoppade vi studsmatta, åt diverse saker, solade och allmänt chillade.
Det var ju lagom varmt också inte mindre än 34° C.

Det var allt :D
513689-40


För mycket tid

image39

Även jag hade lite för mycket tid idag...

Boys Day! Liseberg!!

  En söndag härom sistens var det dags. Me and the boys tog en bil och gav oss av på äventyr. Vi hade packat bussen full och åkte nu västerut. Det var en lång väg att åka och vi var tvugna att stanna för proviant (Nougat).
Den långa vägen fortsatte och de trötta killarna sov på grund av brist på sömn natten innan då alla fem delat på 1 säng och 1 soffa.

  Efter långa tre timmar på motorvägen var vi äntligen framme i "Här ska staden ligga" Staden. Göteborg.
Vi hade bara ett mål i sikte. Det skulle öppna prick vid middags timmen och vi var på plats 11.58.
Vi rusade in på Liseberg köpte allt vi behövde och sprang mot Kanonen.

  Vad kan vara bättre än att börja dagen med en hissnande Berg-och-Dalbana med allt man vill ha.
0-75 km/h på 2 sek, 90° Stigning, 90° fall, loop, och en 360° Heartroll. Det ger en bra start.
Efter det prövade vi alla möjliga attraktionerm, åt på Burger King, smaska Sockervadd,  frossade i Halvspecial,  spelade på Hjul, roade oss i Spelhallen och mycket mycket mer.
Dagens favoriter blev Balder och Kållerado + dagens mål Halvspecial.

Prick 20.00 checkade vi ut och begav oss på hemfärd. Vi var trötta och sov även då.

Hare Hare..
(Hare Krishna)


Galet Varmt!

Hallå Hallå. Idag har det varit en sådan här dag som det är på sommaren. Det var 23 grader varmt, Klarblå himmel och massa massa Solsken. Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra idag så jag hoppade lite studsmatta. Jag tänkte jag kunde göra som min lillebror att lägga upp lite bilder när jag hoppa så jag ladda kameran och begav mig ut.

Väl på plats hade jag ingen fotograf så jag fick helt enkelt köra Självutlösning. Jag placerade kameran på lämpligt ställe, satte på timern och började hoppa och räkna. Efter exakt 12 sekunder måste man vara i luften för trick. Jag tänkte jag skulle öva på min bakåtvolt som är extremt ful men jag övar på den. Här är resultatet.
                                      

Mutning i Talang?

Jag satt nyss och kollade på Talang 2008 på TV4 och upptäckte till min förskräckelse ett extremt fult knep av Tobbe som sitter i Juryn. Han hade blivit så imponerad av Johan Wellton att han lovade att om han skulle gå vidare i final skulle han i nästa program vara underdelslös!

Det var förfärligt att se. Det kan ju låta märkligt men eftersom att han sa det kommer många fler att rösta på Johan så att han går vidare bara för att de vill se Tobbe utan byxor. Det är ju grov mutning.
Tobbe mutar publiken att om de röstar på Johan får de se honom i bara kalsonger.

Det är SKANDAL! Jag vet inte vad jag ska ta mig till..513689-21
Johan Wellton Foto: TV4.se

Rain Rain Come Again..

Det är så mysigt med regn :)
Jag ska precis gå och lägga mig och jag öppnar fönstret och hör hur regnet droppar  utanför.
 Det väcker lite minnen och jag har upptäckt jag jag verkligen gillar regn.
Jag ska snart krypa ner i min varma säng och bara lyssna på det lugnande  ljudet.

Godnatt

Knäckta efter 895366 slag!

  Idag har jag varit i skolan. Först var jag jätteförsenad på morgon för jag satt och försökte få reda på varför organismer hade DNA. Helt plötsligt blev klockan 8 och jag var tvungen att skynda mig iväg.
 Jag cyklade allt vad jag kunde jag hade cirka 8-9 min på mig på en väg som vanligtvis tar 12-15 minuter.
Efter halva kom jag på att jag glömt trumpeten bara för att jag stressa iväg på morgonen men det fanns inte mycket att göra åt det.

  Matten började 8.10 och jag hann faktiskt i tid. En lättnad.  Efter matten var det engelska med Vikarie
som vi lurade så att vi fick se på film. Mycket slappt. Efter det hade jag det ödesdigra Biologi provet som
jag väntat på i 2 veckor.
  Vi gick in i Aulan och väntade. Vi började undra om vi verkligen skulle vara här. Så vi skickade ut en spaningspatrull för att ta reda på det. Det visade sig att våran lärare inte ens var där idag. Vi väntade ändå i hopp om att något skulle hända och det gjorde det. Mr. Fearnhead kom och han fråga om vi ville göra hans prov istället.   Det ville vi för vi trodde det skulle vara enklare än det andra. Det provet var kanske enklare men att veta varför organismer har DNA var svårt och jag vet inte vad de tycker.   

Efter skolan hade vi skolorkester och det var roligt och efter det hade vi rep med Bandet.
  Vi repade även igår och det börjar gå riktigt bra.. men.. under Sommartider så råkade jag slå av en trumpinne.
Inte bra alls. På eltrummor också! Vi gick och letade efter nya men hittade inga så jag spelade med min trasiga och vi körde igenom alla låtar. Näst sist spelade vi Sommartider igen. Gissa vad som hände.. Jag slog av min andra trumpinne också! Jag kollade på trumman och de hade gått efter 895366 slag. Det var ju inte så dåligt. Men men jag spelar väl kanske lite hårt. Jag få ta med mina nästa gång.

Hasta la vista!


 

Grönt är skönt, blått är flått, Petter är Snäll :)

Hejsan Hoppsan Lillebror! och alla ni andra också. Dagen är underbra och livet flyter.

Idag har jag haft Nationellt prov i Matte. En baggis. Sedan haft syslöjd. En baggis. Jag syr ett par jeans shorts som nog blir klara väldigt snart. När jag kom hem bakade jag med Jon. Jag bakade knäckflarn han bakade negerbollar. Sen ska jag slänga ihop dem till Negerflarn :P

Igår hände det en olika. Lilla Petter skadade sig oturligt nog. Han cyklade iväg på morgonen, vädret var soligt och uppfriskande. Petter trampan men foten glider av rakt ner i asfalten och trampan slår emot Petters hälsena och Petter voltar över cyklen och glider på sin vänsterarm över asfalten. Det sved.. + att mitt lås flög iväg som jag inte märkte så det är borta nu.

Idag börjar också Beach 2008 som jag har väntat på att börja med sen vintern. Så nu ska det bli träning.
Gymnastik, smidighet, spänst och fysik är det som stor på listan.

Das war alles. Hasta la vista. Good bye.

RSS 2.0